over
de bouwcoördinator

wingman
van de bouwheer

Een bouwproject is een belangrijke gebeurtenis en levert vaak spannende momenten op. Er moet dan ook veel geregeld worden met verschillende partijen. 

Met een goede bouwcoördinator neem je één enkel aanspreekpunt onder de arm. Een ervaren vertrouwenspersoon die je vakkundig bijstaat en heelhuids door elke bouwfase loodst. 

Glenn Baeten is de rechterhand die jouw belang en bouwgeluk vooropstelt. 

We begeleiden je doorheen het omslachtige proces van administratie, vakjargon en onduidelijke offertes. 

Verwacht helder advies over de look en feel van de woning, het meest aangewezen materiaalgebruik, stedenbouwkundige voorschriften, isolatienormen en milieu. Tegelijk temperen we aannemers die té enthousiast met hun prijzen omspringen. We controleren nauwgezet alle inkomende offertes en facturen. Zo ben je zeker dat je kwaliteit krijgt tegen de correcte prijs. 

Samenwerken met een bevlogen bouwcoördinator als Glenn Baeten garandeert gemoedsrust. Bij ons hoef je niet te kiezen uit een catalogus. Het doel is een bouwwerk dat jouw visie en identiteit uitstraalt. 

Sneller, beter en goedkoper dan zonder ons.

Zorgeloos genieten van je bouwproject.

bouwcoördinator // Zaakvoerder

glenn Baeten

Ik startte mijn loopbaan met een diploma Bachelor in de Bouwkunde, passie voor wonen en massa’s enthousiasme. Ondertussen heb ik meer dan 10 jaar ervaring als projectleider en bouwcoördinator in diverse sectoren zoals houtskeletbouw, woningbouw in beton, traditionele woningbouw en industriebouw.  

Inspirerende samenwerkingen met partijen als studiebureaus en architecten lieten me alle aspecten van het bouwproces zien, van ontwerp over uitvoering als bouwheer en aannemer, tot nazorg en woonvibe. 

Om mezelf volledig te kunnen verdiepen in het energetische verhaal van een project, ben ik ook EPB-verslaggever. 

Zie mij als een bouwcoach die ervoor zorgt dat het hele project voldoende beweegt en genoeg vitamines binnenkrijgt. Elke ongezonde toevoeging haal ik eruit. Zo kan de baksteen in je maag soepel verteren. Kortom je project en je budget krijgen een vitamineboost.