energiezuinig
baeten bouwcoördinatie

E-PEIL, S-PEIL
EN DE PIJL VAN CUPIDO

Vanaf 2021 moet elke nieuwbouw Bijna Energie Neutraal (BEN) zijn.

Elk onroerend goed moet voldoen aan een energiepeil van 30 (E-peil 30) en een S-peil van 28 (S28) halen. Dit zijn eisen die de overheid stelt aan je bouwproject. Maar het hart is ook een belangrijke speler. Want woongeluk heb je enkel als je houdt van je leefruimte.

Je kan dan ook E-peil en S-peil niet niet los zien van C-pijl, de pijl van Cupido. Daarom is het belangrijk met de juiste kennis van ecologische en energiezuinige innovaties van in de beginfase de juiste technieken te selecteren die aansluiten bij jouw unieke levensstijl en je woonverlangens. 

Het matchen van de juiste (isolatie-)materialen, energie-technieken en het financiële plaatje met de beoogde look en feel is onze specialiteit.

ECOLOGISCH EN (H)EERLIJK BOUWGELUK

De planeet is je bouwgrond en die moet je verzorgen. Het goede nieuws is dat ecologisch bouwen alleen maar voordelen heeft, nu en later. Energiezuinig bouwen kan in elke woning en voor elke stijl. Onze waarden zijn dan ook duidelijk: Ecologisch en (h)eerlijk bouwgeluk garanderen door de nieuwste technieken.

Voordelen van
energiebewust bouwen?

Ecologisch is beter voor het milieu, de mensen en de dieren. Het extra comfort, de fiscale voordelen, premies en je onafhankelijkheid van fossiele brandstoffen is daarnaast mooi meegenomen.