diensten
baeten bouwcoördinatie

Onafhankelijk advies & expertise

We bewaken de visie van de bouwheer.
We zijn een vernieuwend bedrijf met tonnen ervaring op bouwtechnisch en administratief vlak. We staan met beide voeten op de werf. We volgen nauwgezet alle dossiers, verhelderen vakjargon en houden steeds de verhouding prijs/kwaliteit in het oog. We zijn als projectpartner de geoliede link tussen de verschillende betrokken partijen.

Kwaliteitscontrole

Details ontgaan ons niet.
De kwaliteit van het gebruikte materiaal en de kwaliteit van de uitvoering bepaalt de algemene staat van een gebouw. Een bouwwerk is zo sterk als zijn zwakste schakel. Het is dan ook belangrijk dat elk detail goed zit. Wij controleren die details.

HET MEEST AANGEWEZEN MATERIAAL VOOR 'THE JOB', ZONDER BEPERKING.

Wij denken mee.
De keuze aan materialen is enorm. In tegenstelling tot bij de klassieke sleutel-op-de-deur firma's ben je bij ons volledig vrij in de materiaalkeuze. De juiste keuze maken gaat vlotter met een vertrouweling die je onafhankelijk loodst door het ongebreidelde aanbod van materialen. Wij willen je intensief begeleiden en adviseren want in het bouwgebeuren zijn er vele aspecten waar je rekening mee moet houden. We vertellen graag over de verschillende mogelijkheden, zo kan je een gefundeerde en duurzame keuze maken.

DE BESTE PRIJS VOOR DE BOUWWERKEN EN MATERIALEN.

Wij romen opgeklopte prijzen af.
Wij weten wat de echte kost is van de verschillende werken en dus wat aannemers mogen rekenen. Als ze verkeerdelijk hun werk ietwat te hoog inschatten zien we dat en kunnen we onmiddellijk ingrijpen en betere voorwaarden bedingen. Daarenboven nemen wij vaak tijdrovende en dure taken van andere partijen uit handen waardoor de eindfactuur zakt. Een win-win.

NAUWGEZET opvolgEN van het bouwproces

Verrassingen zijn leuk maar niet in een bouwproject.
Het hele bouwproces volgen we zorgvuldig op en we begeleiden je doorheen het hele traject. Wij doen dat voor een afgesproken, duidelijk en vast bedrag. Vanaf het eerste idee tot de bloemen in de tuin zijn wij een partner die meedenkt en je woondroom realiteit maakt. De enige verrassing is de perfecte oplevering. Alleen, we hebben ze nu al verklapt, sorry.

REALISTISCH BUDGET

Klare kijk op de kostprijs van het totale project.
Samen bepalen we realistische budgetten voor het hele bouwproject. Zo kunnen we de verwachtingen stroomlijnen en de mogelijkheden opentrekken. Onze vakkundige begeleiding zorgt ervoor dat de totale bouwkost onder controle wordt gehouden én alternatieven worden gezocht wanneer nodig. Het doel is steeds betaalbaar woongeluk zonder in te boeten aan comfort.

Planning en deadlines

Tijdige oplevering door voortdurende opvolging.
We maken een realistische tijdlijn waarin alle stappen van het bouwproces zitten. Er zijn veel variabelen die de planning kunnen beïnvloeden. Daarom is het goed zeer gericht en met kennis van zaken te plannen. Wij zijn al graag van de partij nog voor het aanstellen van de architect. Zo hebben we een perfect overzicht, een helikopterperspectief over het geheel. Inhaken in een latere fase van het project is geen probleem. Ook dan kan je onze meerwaarde verzilveren en een strakke deadline nastreven.

EPB VERSLAGGEVING

Energie-efficiënt, esthetisch én slim.
We vertrekken steeds van de nieuwste EPB-normen in Vlaanderen. We kunnen heel snel schakelen want alle informatie zit bij ons gecentraliseerd. Een performante aanpak omdat we reeds van bij de ontwerpfase het meest esthetische, ecologische én meest kostenefficiënte ontwerp eruit kunnen pikken.